Image Control |

Chalisa Villas | Koh Tao
Chalisa Villas | Koh Tao
Triggerfish at Twin Peaks, Koh Tao Kayak on Sairee Beach, Koh Tao Sunset on Challok Ban Kow. Koh Tao

Chalisa Villas | Koh Tao | Aktiviteter

Koh Tao har många aktiviteter att välja bland. Äventyrsaktiviteter så som dykning och bergsklättring eller mera avslappade aktiviteter som massage och yoga.

Vi vill att ni ska ha en fantastisk semester och kan gladeligen hjälpa till med organisering av följande aktiviteter.

Vi gör vårat bästa för att ni ska ha en underbar vistelse. Om ni reser med yngre barn så finns ett dagis (Koh Tao Playskool) närliggande och tar emot barn på daglig basis.

Snorkling

Ett ypperligt sätt att se Koh Tao från alla vinklar är genom ”Diamond Tours” som erbjuder snorklingsturer dagligen där man får chansen att åka båt runt Koh Tao och stanna till ett antal vikar för fantastisk snorkling.

Apparatdykning (SCUBA)

Koh Tao är välkännt för sin dykning så medan ni är här ta chansen att ta dykcertifikat. Om ni redan är utbildade så finns det möjlighet för nöjesdykning dagligen till Koh Taos bästa dykplatser. Vi kan organisera privat undervisning till eran grupp.

Trapets (Trapeze)

Flying Trapeze Adventures erbjuder utbildning på många olika nivåer. Ålder 6 och uppåt himlen är gränsen! (the sky's the limit) Välj bland barngrupper, familjegrupper och vuxengrupper för alla nivåer av utbildning.

Fridykning

Genom att träna din kropp och ditt sinne kommer du att kunna uppleva nya sensationer utan att behöva andas genom dykutrustning. Det finns utbildning både för nybörjare och fortsättningskurser för redan utbildade fridykare.

Sportfiske

Njut av en fisketur på morgonkvisten där ni har chansen att fånga ”marlin, sailfish, king mackerel och tonfisk” trollingfiske och med levande bete med Adventure Center 2. ”Miss Adventure” är en traditionell Thaibåt byggd av trä med en stor brunn för bete och en klassisk 16 hästkrafts inombords dieselmotor.

Muay Thai Boxning (Thaiboxning)

Muay Thai är en kampsport och Thailands national sport. Island Muay Thai erbjuder undervisning för både män och kvinnor i alla åldrar utan nödvändig tidigare vetskap. Om du vill hålla dig i form på semestern så testa en av de dagliga klasserna som erbjuds.

Island-to-Island Zip Line

Koh Nangyuans, 3 öar är kännd för den vackra vita stranden som binder dem tilklsammans. Ett häftigt sätt att se öarna är att ”zippa” emellan öarna iklädd en sele som man sedan spänner sig fast på en vajjer som hänger uppspännd mellan två av öarna. Drivs av utbildade proffs som gör detta en unik upplevelse.

Thaimatlagningskurser

Thai maten är känd över hela värden. Under eran vistelse kan ni ta chansen att lära er att laga några av era favoriträtter från lokalbefolkningen. Lär er hemligheterna bakom matlagningen så ni kan laga den själv när ni kommer hem.

Yoga

Shambhala Yoga har ett utbud av olika Hatha Yoga stilar, Pranayam & Meditation under ledning av internationelt kvalificerade och erfarna lärare. Ingen bokning krävs och klasserna är öppet för alla nivåer av erfarenhet. All utrustning ingår.

Koh Tao Mini-Golf and Bowling

Ett annat sätt att spendera dagen med vänner eller familj är på Koh Tao minigolf och bowling. 9 hål på minigolfbanan och 4 banor för bowling.

Walking & Hiking

Om du älskar att utforska, promenera och hike'a så finns det många vandringsstråk runtom Koh Tao där de leder till härliga stränder. Ett underbart sätt att utforska koh tao över en morgon eller eftermiddag.

Bergsklättring/Klippklättring

Koh Taos granit är utomordentlig för träning av nybörjare så väl som finjustering av vilken klättrares teknik som helst. Kurser erbjuds från halvdag ända upp till 6 dagars kurser.

Kayaking

Ett annat sätt att utforska Koh Tao på är genom att hyra Kajak och paddla runt till olika stränder. Man kan hyra per timmer eller dag på Sairee Beach.